Fotografski studio Niš | IRIS
by Djordje Radošević
Sep 27

Svaka fotografija je priča za sebe

Šta budi ljubav u nama? Onda kada si je prvi put ugledao po narandžastom zalasku ili kada je on rekao baš tu reč kojoj si se potajno nadala? Pravu ljubav vidim kao snagu čiste neiksvarene želje. Dođe tako neki trenutak u životu kada odlučiš da pokloniš svoju ljubav nekome i da ne tražiš ništa zauzvrat. Dešava se u svakome od nas, ali kada se mozaik sklopi, neretko podseća na vatromet. Iznenada se osećaš živim i sve odjednom dobija smisao. Sve što radiš i svaka ruta kojom ideš je ispravna, osećaj je sveprožimajući.

U celom ludilu, najmanje je bitno kako ste se upoznali, jeli to bila tradicionalna bajka ili urbani mit, važno je šta ćete učiniti od toga što vam je dato. Koliko dugo ćete stajati na vetru i koliko ćete opstati. Nikad nije reč samo o osmesima, jer oni su najlakši.

Mia i Petar su me impresionirali svojom ljubavlju. Ona je nenametljiva, ali sveobuhvatna baš kako najviše volim. Bili smo te sreće da posvedočimo rađanju Sunca posle kiše i to je bila prava količina neočekivanog da od njihovih usmomena načini nešto magično. Dragi moji mladenci, želim da vam ljubav bude večna.

Venčanica: Salon venčanica Cloud Nine

Fotografija: IRIS Photo & Video

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.