Profesionalni fotograf za venčanje | IRIS
by Djordje Radošević

O IRISU

profesionalni-fotograf-za-vencanje-1

Vi organizujete venčanje, a mi pravimo uspomene. Jedno bez drugog ne postoji. Od sposobnosti fotografa da se poveže sa vama zavisi na koji ćete se način sutra prisećati vaših lepih trenutaka, ali šta zapravo karakteriše dobrog fotografa? Profesionalni fotograf za venčanje biće vaša konekcija sa jednim trenutkom u prošlosti, trenutkom neizmerne sreće. Mi živimo za te momente, što najbolje govore fotografije u našim galerijama i na blogu, kao i utisci i preporuke mladenaca. Naše fotografije krase iskreni momenti radosti koje predano i sa pažnjom beležimo.

Mi ne remetimo vaše planove, već strpljivo čekamo izvanrednu fotografiju. Zahvaljujući najnovijoj opremi koju koristimo, više se gotovo i ne čujemo. Na vašem venčanju su ljudi koje poznajete i volite, sve što je potrebno je da uživate u svom danu i prepustite se našim fotografskim veštinama. Mi poznajemo nove trendove, ali više od svega važniji su nam vanvremenski okviri koje pravimo za vaše albume. Objektive, kadriranja, kompoziciju i postprodukciju stalno usavršavamo, da bi uvek na novi način ispričali vaše priče, jer na kraju dana, to su umetničke vrednosti kojima težimo.

Naše kontakt podatke potražite ovde, a ako želite da budete u toku sa našim radom zapratite nas na društvenoj mreži instagram.